CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

03 September 2012

Percutian singkat yang budget :)

Alhamdulillah, semalam hari yang sangat bahagia:)) Awalnya memang dah fikir-fikir ngan suami nak jalan-jalan ke mana..yang penting: 
  • dekat
  • murah
  • tak lenguh sangat
  • best
  • tak ramai orang
  • jarang/tak pernah pergi lagi 

Hehe..banyaknya faktor-faktor yang perlu dipertimbangkan :P setelah dibawa berbincang, kami pilih pergi Pantai Telaga Simpul...fikir-fikir balik, takkan nak tengok je air laut tu kan.. hajat hati, nak sangat bermalam di chalet, tapi plan terpaksa ubah atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan.. jadi dapat pergi hari ahad pagi sampai petang je. Finally kami pilih Air Terjun Menderu! :) Semestinya menepati kesemua faktor-faktor di atas kih kih kih.. Memang lama sangat dah tak pergi sana.. Kecil-kecil dulu, ada lah..Mak bukan suka sangat kalau pergi tempat-tempat mandi manda ni, banyak yang buruk difikirkannya..Ye lah, hati ibu kan.. Lagipun, memang ada kes.. Tapi dah cakap kat mak awal-awal, jangan bimbang, nak mandi sikit-sikit je..bukan berseronok sakan sampai lupa diri hehehehe~

Semestinya tak ramai orang sebab pergi hari bekerja :)) Alhamdulillah, terima kasih Allah atas kesempatan mengecapi nikmatMU ini...

membaca di dalam sungai

Kuat sangat membaca..ada exam kot nya :P




cover majalah Libur :P


terapi ikan.. banyak ikan-ikan kecil datng gigit..mula2 geli..lama-lama suka plak


enjoy mandi sorang-sorang je..orang tu kuat sangat 'study' :P



yeehaaaa

sangat sesuai aktiviti sebegini untuk ibu mengandung yang tidak tahu berenang hehe~ 

makanya saya berendam saja :P

cantik dah Air Terjun Menderu sekarang..jauh beza dengan yang dulu

banyak tempat-tempat rehat dan makan

ada surau dan tandas

3 comments:

Amirah said...

Kat mana tempat ni kak?

Amirah said...

Kat mana tempat ni kak?

SoalHati said...

di air terjun menderu.. kampung chabang, kerteh kemaman :))

.I ♥ Khat.




Grab A Button