CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

17 February 2011

Berniaga Online la pula..

Dengan rasminya aku menjemput kawan-kawan semua ke kedai online aku ( bisnes online la plak ye! hehe).. Jemputlah ya:) Tak banyak lagi upload pic..tapi inshaAllah bakal menyusul. Start berniaga ni kat Facebook.. ada link kat tepi tu.. Tapi nak buat jugalah kat blog.. Target untuk mereka yang tak main mukabuku dan...prepare kot2 facebook buat hal one day hehe~


Aku start main-main felt craft ni masa bulan Disember 2010. Masa tu cuti sekolah rasanya. Boring... Lepas tu lama dah duk fikir dengan sis in law nak jual apa..nak jual baju baby (jual gak sekejap tapi sis in law jelah), nak jual hanger bulatlah..nak jual brooch lah.. Finally, terjumpa felt craft! Tak sangka finally bergerak juga bisnes kami dengan felt craft ni..Serius, aku masa mula-mula tu buat memang sebab suka-suka dan nak tolong kak ipar je cari nafkah..hehe~Sekali akupun addicted sama:P Sekarang ni alhamdulillah, bisnes mendapat sambutan. Alhamdulillah. Moga rezeki kami berkat;)

2 comments:

mariah said...

salam kak.. ye2, jom kita tambah pendapatan dalam online ni.. saya pun ada plan, tp belum mula lagi.. hehe. semoga berjaya pada kita semua ..

SoalHati said...

mulalah..plan2 ni tak boleh tangguh2..nanti cepat je mood tu melayang hehe. btw, thanx ya! jenguk2 lah kedai kak in:)

.I ♥ Khat.




Grab A Button