CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

18 December 2010

KSH

Assalamualaikum dan selamat pagi:) Pagilah sebab dah 2.04am :)

Tak mengantuk lagi sebab lepas balik dari Kuantan tadi tidur 2jam..Pening sangat. Tak tahu kenapa. Ke sebab ambil darah? Tapi sebelum-sebelum ni derma darahpun tak ada la pening macam tu sekali. Maybe pening naik kereta dan menyaksikan kemalangan yang berlaku huhu~ Alhamdulillah perjalanan pergi dan pulangku bersama abahanda tercinta selamat.Terima kasih Abah:)

Bertolak ke KSH(Kuantan Specialist Hospital) dalam 12.30pm. Singgah jap solat Jumaat dan lunch kat Balok. Sampai KHS jam 3.05pm. Tunggu turn jumpa doc dalam 4.40pm. Doc ramai patient hari ni. Turn aku jadi lambat sikit sebab doc stop jap pergi solat. Masa dia keluar nak pergi solat tu aku nampak dia, terus hati jadi tenang sikit. Tengok doc yang berperwatakan macam tu dah rasa tenang & sejuk hati. Bertudung labuh. Senyum. Humble. Oh, aku suka suka suka♥ Usai je dia solat, terus nurse memanggil namaku. Sekali nganga je doc dah cakap "Hah, memang kena buang dah ni". Dua2 belah kena buang huhu~ Terus set a date. 23 DISEMBER 2010 :(((( tak sampai 5 minitpun consult dengan doc bahagian ENT Surgeon, terus keluar dan pergi laboratory. Ambil darah. Bukan ambil sebenarnya...beri. hehehe. 

Maka, sebelum tarikh tersebut, aku nak makan semua yang panas-panas yang aku teringin hehe~ Contohnya mee bandung.panas-panas baru sedap:) Nanti dah operate dengar cerita seminggu kena telan yang sejuk-sejuk je. Sedar je dari operatepun terus kena suap air krim. Aku tak suka sangat ais krim tapi ok la kan..special je rasa lepas operate wajib makan ais krim hehehe~ Ok, jumpa lagi. Selamat malam semua. 

No comments:

.I ♥ Khat.




Grab A Button