CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

19 December 2010

Order untuk budak 3 tahun:)



Alhamdulillah semalam ada order dari kak Halimaton Kemaman. Dia nak letak nama dekat sebuah beg yang aku jual. Beg tu murah je aku jual RM10. Cuma bila nak letak nama, tambah sikitlah. 1 huruf 50sen je:) Beg tu ada riben je mulanya tapi aku decorate..tambah-tambah itu ini sikit, maka berwajah cerialah sikit beg tu hehe~ Semalam dia order semalam juga aku siapkan. (Semangatnya! HAHA) tapi kalau tak ada orderpun memang aku mengadap jugak felt craft ni. Seronok~~~

No comments:

.I ♥ Khat.




Grab A Button