CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

14 December 2009

Mera nam..Nur Afrina Qalesya

Hari ni kali ke 3 aku round2 dalam Giant, bahagian BABY! Tak tahu apa patut dibeli untuk Afrina. Nak beli baju, dah ramai bagi baju kat Afrina. Kawan2 papa & mama dia ramai dah ziarah. Lagipun, macam rugi je beli baju sekarang, sebab Afrina pakai baju yang sama je selalu.. Dia sangatlah kecil. Jadi tak nampak mana kalau beli baju yang menarik2..tak terserlah sangat. Macam dibalut-balut je. hehe~ Jangan marah ye Afrina. Makngah kutuk awak. hehehe~

Round & round kali ke 3 ni, ha, terjumpa sesuatu yang boleh digunakan, sangat diperlukan dan boleh digunakan segera! Itulah yang dicari. hehe. Apa bendanya tu??? Tadaaaa!!!

Cantik tak? Cantik kan.. Tapi ni sekadar gambar hiasan. Hehe. Kipas yang aku belipun sama bentuk macam ni cuma tak ada corak. Murah sikit. Yang ada corak2 tu, beza harga sampai RM15! huhu.. Jadi aku beli yang kosong je. Makngah tak cukup budget la sekarang Afrina.. huhu~ Sampai rumah aku design sikit2. Tambah sticker here & there.. Jadilah menarik sikit:) Simple but still nice:) Kipas ni pakai bateri. Masa beli tu bateri dia tak include sekali. Jadi just sms to her papa & asked him to buy the 2AA battery. hehe~ Sorry papa. Nak bagi hadiah kat anak papa tapi kena beli2 batri plak. Heheheh~


Papa dia nampak excited plak bila dapat hadiah tu. Dia ada mengadu hari tu Afrina kepanasan tidur rumah sana. Asyik berpeluh je malam-malam. Jadi, sesuai sangatlah makngah beli ni kan..Tapi suddenly papa dia cakap Afrina selsema plak 2 3 hari ni. Takpe2, guna kipas ni bila dah sembuh esok2 ya.. Boleh 'kepit' kat katil Afrina tu..:) Oh, rindunya sama kamu Afrina!!!

Atok K bersama cucu sulong.. Masa ni kat wad lagi.

Gaya tidur Afrina..macam gaya tidur sape tuuuuu hik3

Afrina jarang buka mata.. Asyik tidur je manjang! sekali dia buka, berebut2 nak ambil gambar dia! hehehehe

Hai everybody!

Aku nak minum susu pun nak snap jugak??

Runcing2 jari Afrina...cantik kan?;) Makngah snap gak gambar kaki Afrina.. Kakipun cantik. Walaupun berat dia 2kg je time lahir, tapi dia paaaannnjaaangggg! Berbeda dengan bayi yang lahir cukup bulan:) Eh, macam makngah dolu2 je...hik3. Tapi makngah dulu 3.75kg :P

See... tidur macam ni la sokmo dia ni...dok cakak nok bekung doh...

Masa kat wad juga;)

Ok, sekian..saya nak tidur semula..

Eh, ada lagi..Dah la..saya smackdown kang baru tau!

OK, nak tidur dengan aman ni....;)

2 comments:

HaSue said...

Comelnya Afrina..baby di usia nih memang suke tido jek kan..boleh laa ibunya berehat sama..tahniah dpt niece ye.. :)

♥Cahaya Mata Kemuliaan Agama♥ said...

tma kasih;) tapi ibu dia x rest sgtpun... sb afrina kuat berjaga jugak.. yg klakarnya, dia nangis kejap je. baru bunyi 'uwek..' , nak bagi susu, tgk2 dh tidur smula. hehehe

.I ♥ Khat.




Grab A Button