CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

07 September 2009

Kerja yang sama, tempat berlainan.

Assalamualaikum.
Esok inshaAllah my second day kat sebuah sekolah swasta di sini. Alhamdulillah, pergi temuduga hari Sabtu jam 10pagi tu,dapat dan mula berkhidmat keesokan harinya. Sebagai guru ganti bagi subjek Bahasa Melayu Tahun 2 & Bahasa Inggeris Tahun 1. So far....oklah. Nak cerita lagi, tapi agak kepenatan hari ni. Ya, memang hari ni cuti, tapi start tengahari tadi tak berhenti bekerja. Cari pendapatan lebih sikit, nak beli kereta tolak. heheh~ Tolong mak buat kuih sepetang tadi. Akhirnya terhasillah roti jala kuah manis, burger malaysia & donut. Alhamdulillah kuih kembang 'molek' :) Gambar & resipi pun esok aku share ye... InshaAllah kalau keadaan aku ok esok:) Doakanlah aku ya. Assalamualaikum. Selamat memanfaatkan ramadhan......kerana kita tak pasti adakah ini ramadhan terakhir kita (T-T)

2 comments:

Putra Al-Maliki said...

Bagus2...InsyaAllah rezekimu melimpah ruah... =)

♥Cahaya Mata Kemuliaan Agama♥ said...

aameen:)syukran Putra Al-Maliki

.I ♥ Khat.




Grab A Button