CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

09 September 2009

Day 2

Alhamdulillah, hari ni sangat tak larat nak ke sekolah.. tapi tak perlu mengajar sebab jaga budak2 ujian OTI 5. Tapi jaga ujianpun boleh tahan jugak. Macam2 soalan. Maklumlah tahun 1 & 2. Tanya jawapanpun sama naik. Nak kena ni! :) Slot aktiviti khas, aku join Muallimah Zaiti & Muallimah Faezah ajar nasyid. Seswai bebenorlah dengan Muallimah Zaiti tu. hehe.. Semangat sungguh dia ajar. Aku tengok aja sambil tangan duk palu2 kompang bebudak tu. Wah, teringat zaman SHAMS, main kompang untuk kenduri kahwin area KT! Memang bestlah! Tak sangka plak dari sana aku belajar kompang secara serius:) Petang tadi tak ada tadarus seperti biasa(biasa la sangat baru 2 hari di sekolah tu hehe). Ada mesyuarat guru. Bincang detail pasal Iftar Perdana Sabtu ni. Sekali lagi, aku jadi pemerhati setia saja. Saya 'muallimah' baru kerja, jadi tengok jelah dulu ye :)

Ok, need to go. Dah exceed the limit ni! Janganlah menguap kuat sangat esok. Tadipun dok cakap nok kepit doh mulut ni jangang nguak ngak..huhuh~

Btw, hari ni juga aku telah menandatangani sesuatu..sesuatu yang akan menjadi tanggungjawabku untuk tempoh yang agak lama. Ya Allah, permudahkan aku.

Last but not list, tadi Cah mybesfren called. Kelakar plak. Ingatkan masalah rumahtangga :P Rupa2 nya masalah pakaian pengantin II. Kenapa 'II'? Sebab ni majlis sambut menantu la pulak.. InshaAllah raya ke-5 nanti. Hmmm...nampaknya aku kena survey apa yang patut selaku mak andam terjun Cah ;P

Muallimah Zaiti duk komen tone suara :p

SPECIAL GIFT FOR RAMADHAN :)

Ni aku design guna publisher. Agak terkejar2 buat ni memandangkan buat last minute. Dah try buat masa awal2 kena suruh dek Tengku hehe tapi bila duk rumah ni, ya Allah..payah betul mood men'design' nak datang.... Malam ni, dapatlah hasilkan 2 'hadiah' yang tak seberapa ini. Moga ada manfaat :)

(klik picture untuk paparan yang lebih jelas ya)



(klik picture untuk paparan yang lebih jelas ya)

p/s: Ada rujuk ayat kat poster ramadhan di facebook.... Upin Ipin, saya 'guna' kamu untuk berdakwah ya....Mohon halalkan....♥

3 comments:

NURA said...

salam sobat
berkunjung lagi.

ada AWARD untuk mba,,mohon diterima ya,,di blog NURANURANIKU.
trims.

Yanti Suhaini Binti Ibrahim said...

OOooo... ngajar sama sekolah acu yek?? Kim salam Acu...

♥Cahaya Mata Kemuliaan Agama♥ said...

NURA,
Mbak, makasih ya..bikin susah aja...nanti aku ambil di rumah kamu:)

Kak Yan, ya, sama ngan acu..dialah rekemen kn ngajar situ :)
salam akan disampaikn sekiranya anda mengepos laju duit raye heheheh

.I ♥ Khat.




Grab A Button