CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

28 April 2009

Meraikan otak

16 April 2009
Lepas habis je last paper for final exam, uruskan dulu apa yang patut. Sangat banyak benda nak kena settle sebelum keluar meraikan 'otak' yang kepenatan berfikir dan juga seluruh anggota badan yang telah turut sama bekerja kuat sepanjang musim exam. Plan nak keluar sebaik saja usai exam. Tapi terpaksa delay sebab semalaman tak dapat tidur. Jadi kena qadha' dulu beberapa jam takut moody bila nk celebrate kat luar nanti. hehe.. Kami tak pergi jauh. Dekat-dekat situ jer...

Bonde belanja anak-anak main game. Anak-anakni cakap depa tak pernah main..tak tahu cara nak main. Jadi bonde yang expert sejak kecil lagi tentang benda alah ni, menunjuk ajarlah serba sedikit kui3... Teringat zaman dulu-dulu. Abah sokmo bawak kami sekeluarga pergi funfair dan lain-lain lagi tempat yang ada games seperti ini.

Semangatnya kayuh sampan. hehe.. Tengoktu, macam dah nak tercabut tangan!

Jom naik 'train' haha.. ni pic 'Sama tapi tak Serupa'

Bonde main ketuk-ketuk kepala buaya ni jer.. sape jadi buaya darat, meh bonde ketuk!!!

Tak melepaskan peluang bergambar dengan Doraemon. Sayang, Doralin takde. Kalau dia ade, mesti lagi cantik hehe.. (Anakanda Nabil..la suka nih hahaha)

Dah penat main-main (takla penat sangatpun, tak puas main sikit sangat, tapi kena controllah, jimat duit maa..dah kering dah akhir-akhir sem ni) dan berjalan-jalan, time for makan!!!

p/s: Terima kasih Ila bagi key-chain tu. Saya sangat suka! Terima kasih buat anda berdua.. ni kira kita meraikan diri kita masing-masinglah disamping meraikan Ila yang dah selamat grad! huhu.. IzzahUlfah, pasni kita pergi berdua jelah nampaknya huhu..

No comments:

.I ♥ Khat.




Grab A Button