CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

29 April 2009

Khas Buat CikguLama

Ummi,
Lama dah 'Ain nak bagi ni. Tapi tak berkesempatan sebab kalut sangat lepas habis final exam hari tu. Pergi program selama 5 hari. Then balik rumah, demam plak. huhu Tapi hari ni online jugak dan nak update jugak blog! Terimalah hadiah yang tak seberapa ini.. Design masa kat kampus lagi, tapi balik rumah baru dapat hadiahkan buat CikguLama :)

2 comments:

SHARIFAH ASIAH said...

slm ain. tq very much. sorilah, umi sibuk dan penat sangat memulakan tugas baru sebagai GB. Tak sempat nak berblogger. Lagi pun kat sana internet jam. Now GB baru ni tengah nak usaha settlekan problem ni. TQ TQ TQ

♥Cahaya Mata Kemuliaan Agama♥ said...

ok ummi..xpa..memahami amat situasimu :)

.I ♥ Khat.




Grab A Button