CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

11 April 2009

Kenangan mereka di BG


Actually aku tolong post je gambar-gambar kenangan ni. Ni gara-gara Kak Lang yang tak sempat-sempat lagi nak belajar buat blog! hahaha.. Akibatnya, dia sangat teruja nak share gambar-gambar dia ni tapi blog tak de, menumpanglah seketika kat blog aku. Takpelah kak Lang, boleh aje. No problem. Kira ni ubat hajat ambe hok dok leh gi dinu lah hehe~

Kak Lang, jadi ke nak bagi nama blog..er..erm...abnormal tu? kih3...

p/s: PAS FOR ALL~ Teringat kenangan jadi bodyguard Dr. Mariah... huhu.. Dr, rindu saat itu.

2 comments:

Mujahidah said...

jadi boduguard dr mariah swaktu bila tu? kalau PRU yg lepas maksudnya ana kena enti..

Cahaya Mata Kemuliaan Agama said...

aah, pru lepas..:) kenal? sy x kenal akak..huhu. mungkin sebab pakai niqob :)

.I ♥ Khat.




Grab A Button