CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

02 April 2009

~Friendship! never end~

Bersama hadiah yang dimenangi;p Grass Head! Moga Grass Head kita dapat hidup subur hehe. Sesegar persahabatan kita. InshaAllah!

Adegan suap menyuap, AWAS! Aksi ini boleh ditiru hehehe. Dah siap menjamu selera, kena kiralah siapa yang tak bayar lagi ;p

Bila kita bersama...segalanya menjadi CERIA:)

Buat geng-gengku yang akan melangkah keluar buat dari Bumi Kampus ni, Selamat menempuh alam realiti yang penuh cabaran! Hidup dalam kampus ni, tak mencabar mana kewibawaan kita. Tapi itulah training ground untuk kita. Moga-moga kita dapat aplikasinya dalam dunia sebenar. Aku lambat sikit keluar dari kamu semua. Ha, jangan ingat aku repeat paper, aku ada 1 subjek yang tak offer sem lepas. huhu. Tapi kalian tunggulah aku. Kita tetap konvo sama-sama. InshaAllah. Tak nak pakai mortar board boleh? huhuhu... Jaga diri kamu semua ye. Walau dimana kamu berada, walau apa jua status kamu nanti, ingatlah, kamu ada aku di sini..sebagai 'Bonde' kamu. InshaAllah....Basssyyaaaak! All the best in your final semester and final final final exam!:)

2 comments:

helangsenja said...

waa..rindunya kat kak fidah..lama tak tengok keceriaan dia..hehe.. :)

Cahaya Mata Kemuliaan Agama said...

wah..mesti dia terharu ni kalo tau ;) gi lah jenguk2 blog die hehe. tp kat situ muka die sume serius;p gambar ceria tu bersama dengan ''raisah 3 generasi'' hehehehe

.I ♥ Khat.




Grab A Button