CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

30 April 2009

Belum masanya lagi...

Result temuduga KPLI dah keluar tengahari tadi. Setelah 2kali ditangguh huhu~ Kepada geng-gengku yang berjaya, tahniah aku ucapkan.. Ku, Kak Lang.. Pergi interview elok-elok ye. Jangan lupa buat preparation apa yang patut. Semoga Allah mudahkan urusan kamu semua :) Kepada yang belum berjaya seperti diriku sendiri..hehe, cuba lagi akan datang. Aku tak pastilah kenapa aku tak berjaya. Soal rezeki tu memanglah kan. Tapi aku rasa sebab aku tak pas syarat kot. Time nak masuk IPG tu, aku tak habis study lagi. Tapi kalau bukan sebab study belum habis, kira memang aku tak well perform lah masa MTest hari tu. hehe memangpun. Hakikatnya sangat teruk jawab haritu. Banyak hentam disaat-saat akhir sebab kesakitan batnun yang melanda. Apapun, aku redha dan akan usaha lagi. Allah knows best :)

6 comments:

Liyana Safra Zaabar said...

KPLI,Mtest,IPG tu ape?

Cahaya Mata Kemuliaan Agama said...

KPLI- KURSUS PERGURUAN LEPASAN IJAZAH
MTEST-MALAYSIAN TEACHER SELECTION TEST
IPG-INSTITUT PENDIDIKAN GURU

sekian dimaklumkan buat lily sayang.. hehe

Hati Kristal said...

next time cuba lagi...qada & qadar ketentuanNYA..pasti ada hikmah tersembunyi.

Cahaya Mata Kemuliaan Agama said...

betul3.. terima kasih hati kristal ;)

Liyana Safra Zaabar said...

ic,thanks,good luck k ain,gambatte!

♥Cahaya Mata Kemuliaan Agama♥ said...

arigato gozaimas lily-chan~ hehe tu je tau ;p

.I ♥ Khat.




Grab A Button