CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

15 March 2009

Maafkan


Maafkan Soalhati wahai CikguLama, MusafirahAmani & HakimahZuhari.

Soalhati tak dapat nak turut serta pergi kenduri Nur dan jalan-jalan di Kuala Terengganu, tempat yang soalhati rindu nak pergi. Soalhati rasa sedih. Tapi soalhati tak sampai hati untuk meninggalkan keadaan 'orang rumah' soalhati yang kurang sihat sekarang. Mereka amat memerlukan penjagaan dan pemerhatian soalhati. Maafkan soalhati ya??? :=(


3 comments:

SHARIFAH ASIAH said...

ye ke.. frust juga. subuh tadi sambil kemas rumah, fikiran dah susun jadual mula ke mana dan akhirnya ke mana trip kita ari ni. Tapi tak pe. SORRY tu pil or choc MM. Yelah ummi tak sempat tanya khabar. Tapi selalu dok baca entri tu, kak ain cite pasal sakit, demam, batuk, tonsil, klinik dan macam-macam tentang sakit. Lamanye, tak sihat-sihat lagi. Pas tu now dah ramai pulak yang berjangkit. Sape "orang rumah" tu. Tonsil memang susah nak baik. Kena hati-hati sangat menjaganya. Kalau tak operate, on and off gitulah jawabnya. Marsya pun ada tonsil. Tulah ummi cukup jaga air masaknya supaya jangan kurang.. tak pe, kita plan semula pulak.. Semoga cepat sembuh..

SHARIFAH ASIAH said...
This comment has been removed by the author.
Cahaya Mata Kemuliaan Agama said...

Ummi..in pun teringin nak ikut family ummi jalan2 KT :( Peluang tak datang selalu... tapi takpelah, ada hikmah semua ni. InshaAllah lain kali.. ummi plan lagi ye huuuhuh

orang rumah=ahli keluarga ain ummi..=)

.I ♥ Khat.




Grab A Button