CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

25 March 2009

AEY peneman setia untuk 3 bulan.

Assalamualaikum. Geng-geng semua sihat?

Penghujung sem2
Aku alhamdulillah, kesihatan semakin ok. Alhamdulillah minggu ni tak demam :) Hopefully berterusanlah Allah berikan kesihatan yang baik. Nak final exam dah ni. InshaAllah mula pada:

08 April 2009 9pagi Language for Occupational Purpose.
10 April 2009 9pagi Social Change & Development.
15 April 2009 3petang Principles of Public Relation.
16 April 2009 9pagi Political Thought 1.

Hmm.. Tak sangka sem 2 dah sampai ke penghujung. Kawan-kawan yang grad sem ni, pasti gembira! Past dirasakan hari-hari terakhir di kampus ni mahu dimanfaatkan sebaik mungkin. Mahu cipta kenangan terindah! ecece.. hehe. Aku harapkan kamu semua berjaya mencapai apa yang dihajati. Gambate ne~ Amanah akademik yang tinggal:
1) Quiz PR-Isnin depan.
2) Assignment PR- submit Selasa depan.
InshaAllah...kan ku habiskan semuanya! :)

KPLI
Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi bagi pendapat soal masa depanku. Sekarang ni, masih berfikir lagi. Belum ada keputusan. Siang tadi, check tawaran untuk Mtest KPLI, Alhamdulillah, dapat. Sekalipun perjalanan masih jauh..inipun baru test! Tapi 1st step is a starting point for another 1000 steps! InshaAllah. Buat masa ni, aku grab dulu peluang-peluang yang ada. Nanti kita pertimbangkan ye? heheh...Boleh tak macam tu... Aku saja isi KPLI ni hari tu. Tak berharap sangat sebab aku masih ada 1sem pendek....

Sem pendek ni habis akhir bulan Jun. Tawaran KPLI ni untuk ambilan Jun. Huhu..kalaulah saya dapat, maknanya, habis sem je, terus masuk IPG plak...Tapi masa tu, minggu saya final exam. Macam mana tu? Eh, berangan plak dia...:) Test pun belum lagi...huhuhu... Apapun, moga Allah permudahkan jalanku dan sekalian hamba-hambaNYA.

Sem3-dalam atau luar?
Sem 3 nanti..kena pindah blok. Bebudak Mahallah Summayah akan tinggal di Safiyyah buat sementara waktu. Selamat datang ke Safiyyah IzzahUlfah! hehehe.. Seronok plak dapat duduk 1 Mahallah.. Dulu masa kat matrik, mula-mula duduk bilik yang bertentangan je dengan dia. Sokmo la jerit-jerit kalau nak cakap dengan dia. Naik tahun seterusnya, minta disebilikkan! hehe.. Tak perlu jerit lagi. Masuk maincamp ni, berjauhan kembali. Apapun, alhamdulillah masih berhubungan. hehehe... Tapi saya lah yang kena rajin-rajin ke puncak bukit sana....:) Eh melalut ke situ plak. Sebenarnya nak cerita kekeliruan yang melanda. Masih berfikir juga nak stay kat luar atau dalam kampus..... Kalau mak tahu ni, mesti bising punye! huhu.. Pasti dilarang sama sekali. Nak stay outside sebab nak mudahkan saya untuk terlibat dengan program-program luar nanti.

Tapi........ sekarang ni dah ada AEY;) Alhamdulillah walaupun AEY ni 3rd hand punya, namun dengannya disisi, sangat ringan untuk ke sana ke mari. Alhamdulillah. Syukur sangat dapat AEY. Tak sangka abah sanggup bagi AEY walaupun lagi 3 bulan je duk sini... Abah kesian kot. Sebab lately aku sokmo tak sihat. Every week demam. Jadi tanpa berfikir panjang, abah setuju nak ambil AEY jadi peneman setiaku...huhuhu.. Arigato Gozaimas oto~san... Jadi mungkin dah ada AEY ni, aku akan stay kat dalam dan bila free, aku lepakkat rumah generasi :) Boleh tak geng-geng rumah?

1 comment:

'izzahUlfah said...

Jenuh jugak kupikir bila kulihat tajuk entry ni.. AEY. Ingatkan shortform utk ape..rupa-rupanya...kui3 :p

.I ♥ Khat.




Grab A Button