CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

18 January 2009

Soalhati 24 Tahun

Assalamualaikum geng-geng semua...

Semalam hari lahir saya ke 24. Alhamdulillah Allah bagi lagi saya peluang untuk terus beramal dan bertaubat dengan kesilapan-kesilapan yang pernah saya lakukan. Andainya Allah tarik nyawa saya, hentikan kehidupan saya di dunia sementara ni, pastinya saya belum bersedia. Banyak lagi hutang saya denganNYA yang belum saya lunaskan.. Syukur Allah masih beri saya peluang..

Ini sms yang saya terima. terima kasih atas doa semua :)

Sanah helwa ya ummi.. barakallahufik.. moga panjang umur murah rezeki (Mr Pres)

Bismillah..buat kandaku Nurul ‘Ain Kamaludin, selamat ulang tahun kelahiran yang ke 24..dinda doakan kanda dipanjangkan umur dalam ketaatan, dimurahkan rezeki yang halal & berkat.. semoga hari-hari akan datang membuatkan teha tabah dan kuat.. semoga kandaku ini Berjaya di dunia dan akhirat, insyaAllah. (Dinda Teha)

Happy 24th birthday! Jap eh nak record lagu. Haha. (Izzah Ulfah)

Salam ukhti ain.happy 24th birthday. Semoga Allah merahmatimu, menjaga dirimu dan senantiasa mengurniakan rezeki kepadamu.. all da best in your future undertakings (Musafirah Amani)

Big smile. Simple smile.happy smile. Dimpled smile. Toothy smile. Winky smile.zorro smile. Cutee smile. All smiles are for your Birthday, may Allah bless u =) (Ila)

“Ya ALLAH Kau hadiahkanlah cinta & kasih sayangMUA demi memelihara kesejahteraan & kebaikan ‘INSAN’ ini kerana kutahu hanyaMU ya ALLAH yang mampu menjaga dirinya lebih baik dariku” hepi bday mem! (Bik 101)

Salam. Selamat hari tua! Semoga ceria selalu.. mengingati tarikh lahirmu menjadi satu kebanggaan buat diriku kerana tarikh ini menjadi saksi lahirnya seorang pejuang pembela agama ALLAH J (Wani Sabah)

Selamat hari jadi... (Fequl- Adikku)

Salam...bik 103, selamat hari lahir ke 24..huhu.. moga sentiasa diberkati umur selamanya.. sayang bik.. dr mem (mem)

Selamat hari lahir, semoga panjang umur, murah rezeki, apa apa pun balik ni neh (Bondaku)

Happy birthday. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Sowy, lambat wish.. i main futsal kat ampang ni ( Badie-Abangku)

Selamat panjang umur dan murah rezeki (Ayahanda Adnan- Ayah Angkatku)

Sanah helwah buat BONDA. Moga tabah hadapi segala ujian hidup dan diberkati allah selalu. Syang sokmo dari Farhan & ku =) (Farhan)

Selamat hari jadi anakku 'Ain..semoga tabah menghadapi segala dugaan.. abahmu baru bangun tido kepenatan..

Terima kasih juga buat sahabat-sahabat yang wish through FS, emel,shoutbox, calling :)

Terima kasih buat Izzah Ulfah dan Insan Kerdil yang bersusah payah meraikan hari bermakna saya. Terharu walaupun tak terkejut sangat dengan suprise tu. dah jangka. hehehe. Arigato ne ~

Terima kasih buat Dinda atas hadiah LOVE yang comel tu! ciputtaa....

Terima kasih buat Izzah Ulfah atas nyanyian yang semput, hadiah yang bergantungan setiap tahun (mak kata) dan frame yang merah menyala. i like! komaeyo...

Terima kasih buat Hafiz yang hadiahkan Video Ghazza through emel. sungguh menginsafkan!

Terima kasih buat Musafirah Amani atas posting di blognya untuk saya.

Tahniah buat Mr Pres yang berjaya surprisekan Bonde dengan ucapan awal sehari itu :)

Terima kasih juga buat insan-insan yang mendoakan saya dari jauh... mungkin saya yang tak tahu :)

Akhir sekali, terima kasih semua! Soalhati sayang kamu semua! :)

Hadiah bermakna saya rasakan semalam adalah........cuba teka! :)

2 comments:

SHARIFAH ASIAH said...

Hadiah paling best, For sure kad cikgu lama kan. Kecoh kecoh kecoh satu dunia nak cari designer dari mana.. ha ha ha

Cahaya Mata Kemuliaan Agama said...

hehe... tu hadiah tak disangka namanya.. :)

sape designer die ummi?

teka lagi..teka lagi..apa hadiah bermakna semalam ;)

.I ♥ Khat.




Grab A Button