CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

14 January 2009

Sementara menanti kelas 5.30pm...

Esok aku tak de kelas. Apa nak buat esok? Hey 'Ain! banyak kerjalah kena settle.. Jangan nak berangan je! Jumaatpun sepatutnya memang tak de. Tapi ada kelas ganti plak petangnya. Kalau tak boleh balik Melaka esok! Hmm..tadi dah discuss dengan abah. It sounds like aku tak jadi balik Melaka. Abahpun ok je kalau aku tak dapat balik sebab kelas. Abah jadi balik Melaka tapi abah ada lagi urusan-urusan lain kat kuala pilah. Takkan aku nak ikut abah sepanjang urusannya tu? huhu... Kesimpulannya, macam tak jadi balik lagi minggu ni. Huhu..

**Akhir-akhir ni sahabat2 selalu datang jumpa aku. Buat temu janji dulu :) InshaAllah aku akan tolong sedaya upayaku.. Ya Allah bantulah aku mempermudahkan urusan sahabat-sahabatku. Aku ingin sekali realisasikan hajat mereka.

**Buat Usop- besfren ku masa zaman kanak-kanak dulu :) & Dayat- sahabatku kini dan selamanya--> SELAMAT HARI LAHIR KE 24. SEMOGA ALLAH BERKATI UMUR KAMU:)

No comments:

.I ♥ Khat.




Grab A Button