CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

11 December 2008

bawalah pulang award dari saya!

Terimalah award dari soalhati yang tak seberapa ni. harapnya insan-insan terpilih yang tersenarai di bawah bolehlah merangkul award ini, membawa pulang dan tepek di blog masing2 :) sememangnya saya adalah peminat setia blog awak!

izzah ulfah
musafirah amani
hypnotic
rafidahjannah
ahshab
cikgu lama
hakimahzuhari
mofir
idotpearl
akh zukhairi
sufy girl
suebaik
spekmataku
syahidat
wan firdaus
permata tantawi
syauqah

aaarrggghhh!!! banyaknya blog yang saya suka! buat semua yang tersenarai di link soalhati, terimalah award ini.... huhu..TQVM

6 comments:

SHARIFAH ASIAH said...

slm. happynya tersenarai dalam kategori penerima award. Thank you. Tapi masalah datang lagi. cikgu lama tak pandai nak ambik dan tepek award tu. Camne ye.. Nantilah nak blajo tepek dulu.. hehe

Cahaya Mata Kemuliaan Agama said...

sama2 kasih...hehehe... senang je cikgu lama...
1) right click n save as dulu 'award' tu.
2) upload pic kat new post/ sesetengah blogger 'tepek' kat side bar die :)

lama2 bila makin banyak award, jadi lawalah side bar tu..penuh dengan senarai award dr blogger lain. hehe..

seronok gak. jd kenang2an & mengeratkan kasih sayang hehehe ;)

Suhaila S. said...

k.in, sue pun nok tepek tek kat sidebar..tp x dang ag.. pasni k.in tgk mesti ade kt tepi tu.. hoho so pastu hari2 k.in kene banje eskem.. lalala~~

Cahaya Mata Kemuliaan Agama said...

mujur kite tak bertemu mata...kalu dok, parokla....kih3

Suhaila S. said...

hehe tadok hal la k.in.. nati sue cari k.in sapa jupe.. ce bg koordinat terkini k.in hehe haa sue tepek doh kat sidebar.. siap promot ag tu.. haha

Cahaya Mata Kemuliaan Agama said...

koordinat kak in..erm..errr..aarrr..huhu tak dapat nak bacelah. sebab cuaca tak mengizinkan hahahahahaha

tq suebaik!

.I ♥ Khat.




Grab A Button