CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

24 October 2008

AN EMAIL FROM ABAH


assalamualikum my dear, have a beautiful sunrise today,
dah sarapan?
firstly i want to get special request from you to design "TINTA ADVERTISING SDN BHD" in jawi..
it is for our new billboard on the top of our bengkel.. do it in your best skill..i believe it
try to make on A3 paper of bigger.. the actual size is 10" x 96".. proud to be one of the sponsored in our bisness
however ... should you done all your task before stat this job...not so urgent..
secondly..
focus to your exam ok!!
bye
abah mung

tersenyum saya menerima emel abah. for the first time abah emel nih! hehe. ingatkan apalah semalam bila abah kata abah nak emel. ada special request rupanya.. inshaAllah, nanti anakanda 'Ain buat ye abahanda. kalau tak comel abah boleh reject ye!

tadi dah selamat aku goreng satu paper. Aku jawab pasal rape, murder and perbezaa antara deviance and ciminology. alhamdulillah..okeyla..hehe. aku elak jawab soalan2 yang berkaitan theory and concept dalam criminology. fenin..dah tertukar2 dah sebab banyak sangat theory. ecece..padahal sebab tak focus sangat bab tu.

tadi mak call. cakap adik aku balik! mengejut! aik, aku pun pelik. jarang dia buat perangai macam tu. haha... dia kata dia kurang sihat, asyik demam je, rasa serabut, banyak kain baju tak basuh.. hmm..eloklah macam tu.memang betullah RUMAHKU SYURGAKU kan..akupun nak balik sangat dek kerana mood study yang tak kunjung tiba. huhu. tapi apakan daya. gap tak banyak. nak tak nak kena cari mood kat kedai peah la..:p

ini pula kata2 yang saya terima daripada seorang teman chat melalui YM:
Jika kamu di Cintai seseorang,
Sedangkan kamu tidak mencintainya,
Maka tolaklah Cintanya dgn cara terbaik,
Jgnlah patahkan hatinya,
Jgn juga memberi harapan pdnya dgn harapan yg sia2 takut2 dia terluka,
Kerana hari ini dia di uji oleh Yang Maha Esa,
dan Mungkin esok giliran kita...

2 comments:

'izzahUlfah said...

love those words.
meaningful!

u 'goreng' cukup perisa...i? takleh nak goreng maa..tau jela subjek Arab, mati huhu.

Cahaya Mata Kemuliaan Agama said...

Subjek apapun..kalau x cukup persediaan, tak dapat nak goreng dengan baik jugak..huhuhu
apapun izzah, kita tawakallah bila dh usaha sehabis mungkin!

.I ♥ Khat.




Grab A Button