CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

22 October 2008

TRAUMA YANG MELANDA

Assalamualaikum geng-geng semua. Sihat? Aku…kurang sikit. 2hari migraine menyerang. Tapi dalam kesakitan tu, Alhamdulillah masih mampu bertahan. Aku juga alami sedikit trauma. 3 malam berturut-turut aku mimpikan perkara yang sama. Mimpi apa? Apa dah jadi? Uish, tak dapat aku ceritakan di sini. Bahaya. Nanti orang rumah marah huhu..(itupun kalau adik aku baca blog nilah..jadi untuk langakah keselamatan daripada dimarahi, baik aku tak cerita huhu)

Alhamdulillah, berkesempatan juga handle program bersama sahabat2 dalam 4hari ni. Alhamdulillah. Allah telah permudahkan segala-galanya. SYUKUR. Terima kasih banyak2 aku tujukan kepada kawan-kawan yang dah banyak sekali tolong aku..you all my TRUE FRIENDS! Susah senang sentiasa bersama aku. THANK YOU ALLAH…kerana mengurniakan dan mempertemukan sahabat-sahabat seperti mereka.

Wah, lama rasa tak update? Ke mana pergi? Tak gi jauhpun. Weekend lepas pergi Raudhah. Sebelah kampus ni je. Ada program di sana sempena nak grad nanti. Best! Sebab dapat banyak input persiapan sebelum dan selepas grad nanti.tapi yang tak syoknya…fuh..kena duduk bersila, jap bersimpuh…selama 2 hari! Mak oi…sakitbtulang belulangku. Aku plak dah memang ada sakit. Tak boleh duduk lama-lama. Moyok je sepanjang program.

Ahad, lepas habis program, kami pergi juga rumah mc-no. walaupun dah tengok kereta seorang sahabat kehilangan 2 biji tayar… apa mampu kami buat? Nak bagi sokongan moralpun, kawan tu tengah serabut.huhu., kamipun meneruskan perjalanan ke rumah mc-no. mesti memenuhi undangan saudara seIslam. Alhamdulillah tak sesat.. best pergi rumah mc-no. ramah betul mak, kakak dan adik mc-no. tak kering gusi kami gelak dengar cerita-cerita family mc-no. terima kasih mc-no, siap bekalkan laksa penang untuk kami bawa balik. Tqvm!

Oklah. Aku online ni sementara tunggu Ku habis kelas. Aku 3 malam tidur kat mahallah Sumayyah ni. Buat gerak kerja dan segala persiapan program kat sini. Hari ni kena baliklah! Esok aku FINAL EXAM! Weh, macam dok pekse plok! Huhuhu…

Ni tentative final examination sem 1 aku:

23 oct- CRIMINOLOGY
26 oct - CONTEMPORARY MUSLIM SOCIETY
29 oct - EAP
2 nov - SOCIAL ANTHROPOLOGY
4 nov - ISLAMIC IDEOLOGY AND MUSLIM SOCIETY
9 nov - SOCIOLOGICAL THEORY III


Para pengunjung blog yang dikasihi, doakanlah aku ye. Doakan moga diterangkan hati, diberi ketenangan, diberi kesihatan yang baik, study yang efektif dan diberkati, dan dimudahkan urusan (saat akhir bangat) dalam menghadapi exam ni.

arnab yang asyik lari je. tak dapat nak main...


4 comments:

Suhaila S. said...

Salam..
Raudhah yang umah anak yatim tu ke??

Cahaya Mata Kemuliaan Agama said...

bukan su..ni raudhah tempat kem....:)

faridmw said...

salam.. semoga berjaya dalam exam yang tiba.. tak kira la exam dalam plajaran mahu pon kehidupan... gembira selalu...

Cahaya Mata Kemuliaan Agama said...

terima kasih farid..harap awak gitu jugak:)

.I ♥ Khat.




Grab A Button