CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

13 October 2008

BASSYYAAAK!!!

Assalamualaikum geng-geng semua:)
hari ni kelas aku cancel kesemuanya. Mass Lecture EAP dah tamat. tinggal tutorial kelas je belum habis. dan paling tak best, tinggal 3 orang je lagi yang belum present outline EAP....termasuklah aku salah seorang daripadanya. huhu.. hari tu dah nak present, tapi selalu tak sempat. sedih betul! akhirnya terpaksa buat je term paper EAP tu sebelum present outline. takpelah, inshaAllah betul dah points tu. sebab aku dah consult dengan sir sebelum ni.


tadi dah submit 2 assignments. yang berbaki adalah:



  • term paper EAP 15 0ct 08
  • term paper Islamic ideology and muslim society- contemporary problems in family institution. 16 oct 08
  • important points of article- social anthropology17 oct 08
  • term paper Criminology- 20 Oct 08


Yeay! ada 4 lagi. moga Allah memudahkan urusan aku dan semua hambaNYA. maaf lah ye kalau datang meeting bawa laptop dan khusyu' mengadapnya. memang tak dak masa lain dah nak buat. nak buat macam mana, masa awal-awal, idea nak buat tu tak datang. dah saat-saat akhir dan genting ni, mencurah-curah idea bagaikan hujat lebat. malangnya, 'banjir' pula. hehehehe...



Hari ni adik aku dah start PMR. semalam aku call lah. kononnya nak bagi semangat kat dia. tapi tak semua orang sukakan 'keperihatinan' sebegitu. dia kata janganlah call macam ni. orang nak studylah. nak concentrate. kui..kui..kui..terus aku say goodbye! tak pelah, yang penting doa kan. apa saja kita buat, mengadu pada Allah lah yang paling utama. aku yakin,.walaupun ketiadaan aku di sisinya untuk memberikan semangat, mendidik dan membebel bila perlu, Allah ada bersamanya... doa aku mengiringinya. inshaAllah. dia terharu kot sampai suruh stop calling. ahaks!

2 comments:

'izzahUlfah said...

Hei Me Soalhati..Aja!! :D

Cahaya Mata Kemuliaan Agama said...

arigatok....ittadakkimas...hahahha

.I ♥ Khat.




Grab A Button