CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

11 August 2008

Hidup penuh warna

10 Ogos 2008
Belajar untuk ulangan ujian.
Aku harap ini adalah hari terakhir aku belajar kereta. Ya Allah, perkenankanlah. Agak teruk performance kurasakan. Langgar tiang masa last turn parking, enjin asyik mati, naik bukitpun salah masuk gear 3. Huhu teruk betul. Pening cikgu aku agaknya.. kesian.. dah la aku ni student terakhir. Mesti cikgupun dah hilang daya. Start dalam pukul 7pm habis dalam 7.45pm. Berhenti, terus pergi menunaikan kewajipan seorang Muslim. Dah kosong rupanya tempat belajar kereta tu. Tak ada orang dah.. yang ada anjing-anjing berkeliaran.ee…

Wireless.
Mungkin ramai dah student kampus ni dah menikmati nikmat yang dinantikan selama ini. Online di bilik! Yeke? Tapi aku tak berpeluangpun lagi merasai nikmat tersebut. Pagi tadi masuk cc 1jam. RM 2 kena bayar. Tapi kerja yang aku nak uruskan secepat mungkin langsung tak dapat diselesaikan. Lembap bangat! Huhu.. akhirnya aku minta tolong sahabat yang sedang online untuk publishkan satu artikel di salah satu blog. Hmm… nasib..nasib.. ke nak pakai broadband??? Aku try juga online berdekatan dengan ofis mahallah. Dah orang lain elok je dapat online. Tapi aku? Still tak dapat…mengapakah….

Minat & hobi
Apa hobi aku sebenarnya? Hobi sesuatu yang kita gemari dan kita lakukan di waktu lapang. Tapi bila masa lapangnya?huhu… Alhamdulillah bila ambil skill khat II, dapatlah aku memperuntukkan sedikit masa untuk menjayakan hobiku! Suka bangat dapat buat semua ni.. lama dah tak enjoy main benda-benda gini…









actually tak siappun lagi ni. bordernya hajat nak tampal2 kulit kayu manis. tapi bila plak nak gi pasar beli benda alah tu..hehe..

4 comments:

SpEkmATaKu said...

lawo nye khat ain..
nak blajo jgk bleh hehe :P

mofir said...

lawanya khat kak ain...
kak ain belajar di mana nie???
teringin nk dpt tulis lawa mcm tu... tp, alhamdulillah, klu tulis, masih boleh faham lagi...

semoga lulus ujian pandu keter, lepas nie ambik lesen treler plak, hehe...

Cahaya Mata Kemuliaan Agama said...

mirah,
kalu nok blajor, mari arr bilek. ain charge rm35 sejam. sama charge nge blajor keta sejam. hahaha\

mofir,
sejopk bile plok panggil kak 'ain ni..walaupun memang beta tua setahun dari kamu, tapi usahlah dipanggil beta begitu. terasa matang plaks kih kih kih..
yang tu bukan ori tulis, tekap:) ustaz ajor gitu...dah biasa tekap baru boleh tulis sendiri besor2 n seni2 gitu hehe

SpEkmATaKu said...

alamak xmampu org time skrg nie haha..tunggu org dh keje kegi ek haha..nnt d rejeki leh jumpe ek..org blnja abc :P

.I ♥ Khat.




Grab A Button