CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

29 July 2008

i need my 'charger' :(

Ikutkan hati nak balik kampung minggu ni. Tapi tak boleh. Aku tak nak ke mana-mana. Tumpuan aku hanyalah nak pulang ke rumah. Aku rasa aku mesti pulang sekejap, dapatkan 'charger' aku di kampung. Bila dah agak full charge, bolehlah aku bersemangat semula meneruskan langkah-langkah akhirku di kampus.. Ya Allah, beri aku kekuatan...
"Hanya padaMU
Tempatku mengadu
Pahit yang kini menyeksaku
Aku percaya tiada yang sia-sia
Semua kan ada hikmahNYA..."
Petikan lagu HIKMAH (cerita Indonesia)

2 comments:

'izzahUlfah said...

Aik??

Bila masa online ni?Haa..ni mesti online masa orang lain dah tido ni.... :p :p

Cahaya Mata Kemuliaan Agama said...

a'a....dekat 4 pg baru tido..tima kasih ye tuan rumah sbb bagi sy menumpang online dan menumpang kasih di sana haha

.I ♥ Khat.




Grab A Button