CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

30 March 2008

Mengucap banyak-banyak...

Hari ni hari kedua aku belajar kereta. Hujan renyai-renyai. Ingatkan tak jadi dah. Tapi cikgu datang jugak. Cikgu kata kalau hujan ribut petir pun kita kena belajar. Hmm.. alangkah indah kalau duk dalam selimut hujan2 macam ni..

Hari ni aku belajar parking n n naik bukit.Cikgu kata aku agak teruk harini berbanding semalam. Semalam cikgu punyalah puas hati walaupun baru 2 jam belajar, cikgu siap suruh aku drive balik uia…tapi hari ni,pelik. Cikgu tanya kot2 aku ada masalah… memang ada, sakit kepala. Dari semalam lagi aku sakit kepala. Effectnya hari ni memang 2kali nak langgar tembok. Mujur ada cikgu kat sebelah yang mempunyai tahap kecekapan dan kesabaran yang amat tinggi dalam mendidikku huhu. Banyak kali aku suruh cikgu mengucap 2 kalimah syahadah n istighfar hehe. ish, kalau akulah yg jadi cikgu,memang tak layak, nanti lebam biji mata student..huhu…

Oklah, nak balik bilik dan sambung study. Next paper n the last one 2hb ni. Tiket balikpun dah beli. Semangatnya nak balik! Hehe. Ni masuk cc sebab adik suruh tengok website yg dia baru buat. Kalau nak jenguk, bolehlah klik kat link under ‘Kenzokun’ tu…dia budak baru nak belajar, kalau ok, silalah puji hehe. memain je. assalamualaikum.

2 comments:

hakim dirani said...

Saya rasa anda masih biasa. saya semasa ujian memandu (lesen motosikal) memang tengah hujan lebat. balik tu rasa macam demam ja.

he he. apa apa pun mudahan anda lulus imtihan dengan mumtaz.

Cahaya Mata Kemuliaan Agama said...

kesiannya..harap2 time sy nanti x hujan lah... stp orang diuji sesuai dgn kemampuannya..sabar menempuh ujian ye..terima kasih hakim_dirani.

.I ♥ Khat.




Grab A Button