CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

02 April 2008

Selamat tinggal!

Alhamdulillah. exam dah selamat 7paper. nak balik dah jap lagi meninggalkan uia...gaya posting ni macam dah last sem plak at sini. pada hal ada setahun lagi!

pelangi senja... balik dari Giant tadi, hujan sangat lebat. dah nak mahgrib, muncul sang pelangi senja...ewah, macam meraikan pemergianku dr uia ni je..

meja study junior... meja study yg kabir tu lampu mejanya rosak. punyala malas nak report kat ofis. study kat sini jelah sepanjang minggu final exam ni...
macam2 tampal kat dinding nak bagi semangat tak hilang...
its a final countdown.....!

Main Hall CAC...
tempatku mencurahkan segala ilmu yang ada ke atas berhelai-helai kertas hehe...

ingat ni kawan-kawan, betulkan niat anda..

2 comments:

'izzahUlfah said...

apo kono ekau ni..den dah naik risau tengok ekau semangat bonar letak gamba2 ni ha :p
(amacam? ok x den cakap melako? hihi)

Cahaya Mata Kemuliaan Agama said...

hehe..pandai2...boleh la tu jadi menantu omak den haha... main2 yo.. den bosan kot. sobab tu den lotak gamba2 ni a...

.I ♥ Khat.




Grab A Button