CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

24 May 2011

School

18 May 2011 : Assalamualaikum

Hari ni anak-anak exam. Anak muridku ye... :) Kira hari kedua exam. Hari ni exam Bahasa Melayu dan Fardhu Ain. overall, ok lah. Cuma penat sikit exam ni kenal explain sepanjang masa exam..ada yang belum boleh mengenal huruf sepenuhnya tu, teacher kenalah tolong bacakan.. Kalau 4years old tu, siap bagi hint jawapan yang mana.. huhu~Itupun still main hentam je. Ada yang menguji kesabaran. Tak mahu buat, exam sambil menyanyi, meniru kawan, bincang-bincang, ada yang siap pergi ajar lagi hehe biasalah budak-budak kan. Tapi teacher naik angin juga:P

Esok last paper;Math. Ha..bersedialah para guru untuk kering tekak dan menjerit2. Kui kui kui. Lepas habis exam ni, fokus pada preparation sport day plak. InshaAllah buat lepas cuti sekolah. Sebelum cuti tak dapat buat sebab banyak sangat bertembunga dengan program lain. Tak apalah, boleh prepare semua tu dalam cuti sekolah nanti. Tema kali ni, water sport. Rumah sukanpun berasaskan hidupan laut. Ada Nemo, Turtle & Dolphin:) Tak buat apa-apapun lagi untuk rumah aku. Nemo. Hehe~ maskot yang mencabar sikit... duk cari idea lagi ni:)

24 May 2011
Sambung.. hehe. hari tu tulis-tulis terlupa nak publish:) so aku publish sekarang hehe~ Exam semua dah selesai. Minggu ni last dah. Minggu ni juga parent budak-budak datang ambil report card. Teachers semua bersedia untu disoal jawab nanti:)) Namun, pa yang penting, Jumaat ini start cuti sekolah..hehe Seronoknya.. seronok sebab boleh rest sikit. Tak perlu stress memandu pagi hari ke tempat kerja. Huhu~ sungguh, aku agak stress memandu. :(

No comments:

.I ♥ Khat.




Grab A Button