CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

27 May 2011

FL

melayan Sya yang dah lapar sangat. Belum bayar biskut dia dah makan
tiba-tiba tak dengar langsung suara Sya masa kat kedai makan tu...khusyuk sangat duk santap
poksu ngosek
our driver
cepatlah..lapar juga ni...
poksu dan hp..tak dapat dipisahkan

Dah 2 kali pergi Giant Kijal. Sebelum ni memang kutuk2 jugalah kewujudan giant di situ. Sekarangpun kutuk jugak. hahaha~ Memang tak ramai orang....Tapi aku suka pergi sebab ada First Lady. Memang best borong jubah. Ada jubah tu RM30 je..huhhh..memang terasalah nak beli banyak2.. Kain dia of course lah tak setanding dengan harga jubah yang seratus lebih tu..huhu~ tapi bagi aku as long as selesa pakai, aku beli je:) jimat pun jimatkan.. Aku beli 2 jubah dark blue n dark purple, harga rm42.50 each. Rasa untung sangat sebab selalu kalau beli sehelai jubah 80ke atas.. ni 80 dapat 2:)) Bolehlah buat gilir2 pergi kerja kan.. kalau lasak2/comot2 pun tak kisah sangat bila pakai jubah ni hehe:) Nak beli lagilah. tapi tunggu design baru sampai:) Macam manalah kalau FL ni depan rumah je. Aaayok. heeee~

1 comment:

ariana's said...

Baju kat FL tu mmg ok Ain, tp jgn terkena mcm anak K.nana raya tahun lepas beli baju kat FL , sekali kat rumah sorang sedare ni, tetiba tgk baju dia sebiji sama ngan org tu..punyalah malu dia sampai tak nak masuk umah..heheh..

.I ♥ Khat.




Grab A Button