CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

02 April 2011

Dinner bersama abahanda tercinta:)

Alhamdulillah Rabu lepas dapat juga aku adik beradik dinner dengan abah. Plannya hari selasa, tapi hari selasa mak plak ajak shopping ke Kemaman. Takkan tak nak ikut kan...hehe. So tundalah Rabu. Hari rabu plak ada pertandingan separuh akhir karaoke kat Kelab Golf dan Rekreasi Petronas tu. Tapi kami pergi makan-makan aje. Lepas kenyang perut, puas bergambar, kamipun baliklah:) 

bersama adikku Faris

adikku Fqeul yang encem hehe

habis macho la tue

ecece


saje bergambar dengan tudung baru :P

anak abah, cucu atok! hehe

meragam sudaaa

aku ♥ Abah!

adikku yang encem juga:)

udoh2 le tu..jom balik

hero kemasik

ewah


ok, cukup..jom balik:)

4 comments:

ariana's said...

Bestnya dapat makan2 ngan Abah..seronok orang masih ada Ayah ye..Tapi.. Ayahnda kami dah lama tiada..rasa rindu pula padanya..Hanya doa yang mampu dikirimkankan buatnya..Jagalah hati kedua ibubapa sementara mereka masih ada..

SoalHati said...

Alhamdulillah kak nana..ain masih punyai kesempatan. walalupun dah tak duk sekali dengan abah sejak form4, tapi Allah tetap pelihara hubungan kami anak beranak..ALHAMDULILLAH. Moga hubungan ini terus mekar dengan kasih sayang mendalam.

Anonymous said...

eh ain dalam gambar 'ain <3 abah' tu muka ain sejibik dgn eisya~!wah2 xsangka upenye eisya dapat sket kecomelan tu dr makngah dia:D

SoalHati said...

N ke ni? mestilah..mana tak tumpahnya kuah kalo tak ke nasi... :P :P

.I ♥ Khat.




Grab A Button