CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

14 July 2010

Felda Cerul

Assalamualaikum

Dicelah2 keserabutan ini, aku rasa nak ceritalah kenangan pergi rumah angohku yang tercinta (mak saudara sebelah mak aka mak saudara yang paling akrab denganku..biasalah, sama2 'angah' hehe). Hari rabu lepas lagi angoh dah sms mak aku. Ajak datang rumah kait buah manggis! Aku ingatkan mula2 tak jadi dah. Bukan apa, kalau hari Jumaat ni, nak pergi Cerul tupun macam memerlukan kekuatan dan semangat yang tinggi! Hehe..sebab mak aku still buka kedai. Jadi kalau nak pergi, kena bertolak awal2. Memang awalpun pergi. 8am dah bertolak! Mak tak tidur langsung malam tu. Kedaikan tutup dalam 4 pagi. Mak  biasanya lepas kedai tutup,bersih2kan diri, dia terus buat akaun plak. Lepas subuh baru mak tidur. Tapi disebabkan semangat nak pergi rumah  angoh, terus berjaga sampai pagi.

Best...tersangatlah best! Ingatkan family kami je. Rupanya family Asupun turut serta. Kami ambil Wan dulu kat kampungnya:))

Ok, macam biasa, layan gambarlah! Hehe..tak banyak sangat sebab malamnya terlupa nak charge batery huhu~

Macam2 angoh sediakan untuk kami hari tu..Sampai tak tahu nak makan yang mana. Last2 rasa semua serba sedikit.. (yeke serba sedikit?hehehe). Terima kasih banyak2 angoh, pokngoh sekeluarga. Jarang sangat pergi rumah angoh, jauh tekpung..tapi sekali pergi, berbaloi-baloi... hehehe~

2 comments:

acu Srikandi said...

u, manis manggis tu..dok puas makan...TQ=)
lain kali ajakla i gi kait buah skali..hehe

SoalHati said...

hehe..tahun depanla plaks:P ok ke semua? mesti byk x ok dh kan..,dh banyak hari dh duk dlm keta. huhu~ maafin keterlupaanku

.I ♥ Khat.




Grab A Button