CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

06 March 2010

Basuh rumah

Khamis;4Mac2010

Dalam pukul 12tengahari, aku, abang dan adik bongsu aku pergi Fasa 3 Kerteh. Kami pergi basuh rumah lama abah. Abah pun dah standby kat sana. Tapi abah tolong hantar cat je hehe~ Abah ada kerja. Makanya tinggallah kami bertiga je bersihkan rumah tu. Fuhhh boleh tahanla penatnya! Masa kat sana tak terasa sangat. Balik je rumah, tidur macam hape je tiga2 hehe~

Bukan main semangat lagi buang2 sawang, basuh lantai, basuh bilik air, basuh dapur..Abang dengan adik plak bahagian cat2 bilik. Udah berus cat pun ada 2 je..Sampai 4petang jugalah kami giat mencantikkan rumah tu. InshaAllah tak lama lagi abang sekeluarga nak duduk sana. Banyak lagi nak kena buat tu. Next week kot pergi basuh dan cat lagi area2 yang tak sempat disentuh.. Kali ke3 pergi baru boleh buat kenduri doa selamat dan solat hajat...

Sebelum dan selepas

Abah dan adik

Kita makan dulu~~ :)

Ni antara barang2 yang abah tinggalkan..banyak juga. Paling i suka, yang boleh turunkan lemak itu kih3

No comments:

.I ♥ Khat.




Grab A Button