CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

19 February 2010

Membesar dengan sihat

Assalamualaikum

Cepat betul masa berlalu kan? Rasa baru je lalui hari Jumaat minggu lepas. Ni dah Jumaat balik. Sekejap sangat sangat sangat. Malam ni customer tak ramai sangat. Akupun banyak duduk dalam rumah. House keeping. Bilik maklah yang menjadi fokus utama. Walaupun mak tu sibuk kat kedai, tapi biliknya...masya Allah..hehehe~ Kesimpulannya memang kena 'house keeping' sokmo la.. Tak tahu masa bila mak 'sepahkan' bilik dia hehehe~

Aku ingatkan 16hb dah dapat tahu result interview hari tu. Tapi tunggu punya tunggu, senyap je. Aku tanya pegawai PPD, dia cakap 1mac mungkin dapat tahu. Itupun MUNGKIN. Bersabar jelah lagi.. Duk cari2 juga kerja lain, tapi belum ada rezeki lagi. For the time being, memang ajar tuisyen dan tolong mak kat kedai jelah. Boring? Ada masa2nya boring juga. Ada masa2nya penat tak terkata. Tapi part mengajar tuisyen tu, tak pernah terasa penat! Malah excited:) Mungkin sebab memang jiwa aku ni suka mendidik dan dididik kot..:)

Oklah, nak stop dah. Nak sambung house keeping. Sebelum tu, nak share gambar terbaru si Nur Afrina Qalesya ni..Sangatla debab dia kini. Geram sangat sangat sangat jadinya:)

Papa dan mama dia boleh kata tiap2 hari ambil gambar dia. Dah nak masuk 3 bulan ni, dia dah pandai dah tengok orang. Kalau kita nak snap gambar dia je, pandai je dia buat2 senyum dan maintain freez kejap hehe~ Nampaknya ada ciri2 makngah di situ:P Suka bergambar yep! Isha ni jugak tak banyak karenah. Setakat ni lah.. Kalau lambat susu je dia nangis bagai nak rak sikit. Biasa2, memang dia senyap je. Banyak buat senaman kaki hehe~ Aktif betul kaki dia! Kalah shaolin soccer hehe~

No comments:

.I ♥ Khat.




Grab A Button