CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

11 November 2009

I ♥ Cah

Gembira rasa Cah call petang tadi. Kami memang kalau dah sembang, gelak tak habis2. Menangispun sama2. Tapi biasanya aku bergenang je, Cah yang berjuraian hehe. Tadi dia call, pun tak habis2 nak gelak. Semua yang dikongsikan sekalipun kisah2 biasa saja, tetap mengusik hati. Sukalah Cah.... Dulu selalu jugak bertemu. Tapi sekarang.....dah lain dah. Kalau cah cuti panjangpun, dia ada tanggungjawab nak kena tunaikan. Tanggungjawab terhadap suaminya. huhu~ Nak buat macam mana kan..dah macam tu aturan hidup. Tak boleh nak berdua2 je macam dulu lagi. Dia kena berkepit dengan husband dia plak..Orang bercinta jarak jauh ni..... :) Nanti masing2 dah ada keluarga, baru best jumpa. Kaum ibu bersembang ngan kaum ibu, kaum bapak memasak sesama mereka..Haha panjangnya angan2...! Kaum 'ibu' plak tu! haha Kalau macam tu baru la best nak berjumpa selalupun...Apapun, aku doakan Cah sentiasa hidup ceria2 & happy2 sokmo! Cukup2lah saat2 sadis yang dilalui pada zaman dolu2.. ;) Jumpa Cah di kenduri 'Alyaa nanti yep! Pasti meriah!

No comments:

.I ♥ Khat.




Grab A Button