CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

14 June 2009

Pengantin tak nak naik pelamin

Ini ceita lama. hehe. Ni cerita 6 Jun2009. Kenapa baru cerita? Sebab baru dapat transfer gambar dari handphone ke laptop. huhu~ Aku baru je dapat Bilisku tadi. Alhamdulillah ni boleh Justify Fullbuka molek ade orang terengganu kate... huhu~ Sangat rindu kat bilis. Rasanya almost3 month kot tak bersama Bilis. Tak tahu apa penyakit sebenar Bilis. Tapi hari ni memang aku dapat online menggunakan Bilis. Harap-harap penyakitnya tak berulang lagi. Sahabat kata virus tak ada. Jadi betullah kot power cip yang agak rosak.. huhu~

In short, Selamat Pengantin Baru buat Hidaya & Fazdli. Masa kami sampai dalam 230pm. Pengantin dah salin pakaian pengantin. huhu~ Kata mereka mak andam nak cepat. Banyak kenduri lagi kena attend. So terpaksalah depa salin cepat-cepat. Tak pelah, yang penting kita dapat raikan juga Daya dan suami :) Semoga rumahtangga terbina mendapat redha Allah...Sama-sama memburu cinta Allah, memburu kecemerlangan hidup, di dunia & akhirat. Fazdli, jaga Daya baik2 tau. hehe..tak ingat nak pesan hari tu...

Pengantin laki dah pakai baju 'committee' kenduri. hehe~

Pengantin refuse nak duduk atas pelamin. Terpaksalah Kak Naim & Ku yang duduk. hehe Suke la tue!

♥ Terima kasih buat kak Ainon kerana menumpangkan kami- Aku, Kak Naim, Ku :)
♥Who's next??? Kat Terengganu plak ke? kih3

No comments:

.I ♥ Khat.




Grab A Button