CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

21 May 2009

Oh Madam..


Hari ni kelas cancel lagi. Wuhuu~ Sudah 3 kali berturut-turut ia cancel. Tapi kali ni madam masuk. So saya tak rasa kecewa sangat bila kelas terpaksa dibatalkan. Madam kata dia sendiri tengah MC sekarang ni. Anak pertamanya dah 3 hari masuk wad. Hari ni her 5 months baby plak masuk wad. High Fever. Rayyan nama diberi.. Oh madam.. kesian sungguh! Nampak diapun tak keruan masa masuk kelas tadi. Dengan blouse hijau, seluar coklat( okey lagi..) tapi sekali tudung purple! Sah, memang madam terkejar-terkejar, kalut dan semuanya tengah tak teratur sekarang ni. Kesian sungguh madam... Kami nak wish Happy Teacher's Day ramai-ramaipun tak menjadi. Tapi aku dah wish dah kat dia hari tu. Through SMS je:) Terharu sebab madam sempat lagi balas THANK YOU 'AIN!

Madam seolah-olah berusaha menyedapkan hati kami dalam pertemuan yang singkat tadi. Mada m kata jangan bimbang. Subjek ni tak susah sangat. Kalau alert tentang Population and Society in the World, inshaAllah, mudah..(saya harap begitulah madam..) Madam pun dah bagi task siap-siap. Bagus jugak, atleast ada sesuatu yang kami kena lakukan! Minggu depanpun madam dah inform siap-siap, "NO CLASS FOR THE WHOLE WEEK!" Gembira? Nak balik?

Ya, memang nak balik. Balik hari Rabu inshaAllah.. Tapi taklah gembira sangat bila tak de kelas during short sem ni. Aku membayangkan replacement class yang akan berlangsung nanti wuhuu~ Apapun, ini dah suratan.. Madam sendiri pasti tak mahu ini semua berlaku. Tapi kena redhalah kan dan menjalani kehidupan sedia ada:)

♥ Madam, bersabarlah atas dugaan ini dan moga segalanya selamat serta madam kembali bertugas seperti biasa:) Aameeen.


No comments:

.I ♥ Khat.




Grab A Button