CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

22 February 2009

Award untuk Anda!


Lama rasa Soalhati tak bagi award kat blogger lain :p Lagipun, siapalah soalhati nak menghadiahkan award kepada seseorang. huhu Walaupun award ini tak seberapa, soalhati berharap sangat blogger lain sudi menerimanya.. Dimumkan, penerima-penerima

ANUGERAH BLOGGER AKTIF!
Calon-calonnya adalah:

Sufygirl
IzzahUlfah
CikguLama
ScreamOutLoud
Hypnotic
Mofir
SueBaik
BibiRaihana
Hafiz123
Mr.Pres- AdibHatim
NorFarahaniSaad
Eastar
DaddyCool
NurKasih
WardatulSyuhada
MusafirahAmani
Spekmataku
MutiaraBeserah
RafidahJannah
SaljuPutih
Shikinnasir
NurDiyanaSulong
Zatil123
IzzahZulaikha
Permata Tantawi
TobibKadir
TobibahZaatil
Zukhairi-salehudin
Rijal82

9 comments:

Liyana Safra said...

hikhik,thanks!rajin nyer buat award kt org~

Cahaya Mata Kemuliaan Agama said...

hehehe..suke la cik lily...nok wak gane..

Suhaila S. said...

tu ah, rajing sungguh..
hehe nati sue kutip2 yer..
dok bape nok sehat 2 3 hari ni..
xlarat nok kutip ag hehee

SHARIFAH ASIAH said...

tq for the award. Tapi kurang setuju sikit, award untuk sorang tu 'muam'. Kena paksa baru update. Ke k ain nak ambik ati je.. Problem problem problem datang lagi. NAK TEPEK LAGUMANA ???

Cahaya Mata Kemuliaan Agama said...

sian plok..dok sihat gitu sumer subaik..dakpe2..award ni xdok majlis penutup..jd buleh mari amik bila2 mase:)

ummi,
mula2 terfikir gok nok wi ke dok award ni ke die..hahahaha sbb die sebuan dok x update. tapi sy nok wi jugok sbb menimbangkan beberapa perkara yakni:
dia x update lama tapi die AKTIF lawat blog org.
Dia x update lama sebab dia sibuk ngak.
Dia x update lama tapi skali update 2 entry.

hahaha..jd 'oang tu'..TERIMALAH AWARD NI DENGAN HATI YANG RIANG

MofiR said...

time kasih...
hari tu rasa mcm baru dpt je...

dh jadi mcm blogger cemerlang la plak, walaupun keje meng"kopi" dan teh, ops, paste dahh...

arigato...

Asiyah said...

Ahaks, mine is listed? What a surprise! Thanks Ain, for the award! Baek sungguh bonde ni ye, patutla anak2 suke..hik hik hik :)

Cahaya Mata Kemuliaan Agama said...

mofir,
terimalah seadanya. sebab kesian takder org laen bg kat mofir, jd design lah satu... hikhikhik

kak AC,
Bonde pun suke anak-anak ;p

Bibi Raihana said...

Assalammualaikum wr wb
wah, baru perasan ada award untuk ana
syukran jazeelan ya ukhti..
huhu..

.I ♥ Khat.




Grab A Button