CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

23 January 2009

PRO-M MENANG BERGAYA!

Wajah-wajah kesyukuran, keriangan, keharuan..eh betul ke keharuan ni? Terharu sebenarnya..huhu.. Alhamdulillah! Alhamdulillah! Alhamdulillah! Tak tahu nak katalah perasaan masa menunggu keputusan. Otw pergi experimental hall, aku cakap kat Ila & Ummi, aku tak ada perasaan apa-apa sekarang ni...Ternampak plak paknye duk kat luar. Termenung. Mesti dia lagi berdebar agaknya... Aku berlalu masuk ke hall. Masa nak announce result tu, first kerusi AIKOL..fuh...Brader kat belakang duk cakap 'kerusi panas! kerusi panas!' Aku ni 'kesejukan' gementar duk atas kerusi ni.. Perut mula rasa sebu semacam...huhu... Berlinang air mata tatkala mengetahui Pro-M menang walaupun baru 1st kerusi diumumkan.. huhuhu..... Tak sangka kita menang.....

Keputusan Penuh
GOMBAK CAMPUS

KULLIYYAH OF ECONOMICS AND MANAGEMENT SCIENCES
MOHD FAHMI – 984 VOTES (WON)
NURUL AIN NAJWA – 490 VOTES
MOHD SOFIYUSSALAM JOHARI – 964 VOTES (WON)
MUNIRAH BT DAMANHURI – 917 VOTES
SHARIFAH NAZIRAH – 454 VOTES

AHMAD IBRAHIM KULLIYYAH OF LAWS
AHMAD MUKHLIS MANSOR – 1052 VOTES(WON)
MASHITAH BT IBRAHIM– 775 VOTES (WON)
MOHD ZAKWAN –556 VOTES
MOHD FAISAL BIN AZIZ -590 VOTES

KULLIYYAH OF ENGINEERING
NOR HANI – 699 VOTES
MOHD KAMARUL HELMI BIN MOHD NAWAWI – 1416 VOTES (WON)
MOHD FIRWAN – 1391 VOTES (WON)

KULLIYYAH OF ISLAMIC REVEALED KNOWLEDGE AND HUMAN SCIENCES
ABD SHUKUR – 1076 VOTES
NORAINI MD DIN – 1661 VOTES (WON)
SHAZWANI – 724 VOTES
ZATIL – 2060 VOTES (WON)

KULLIYYAH OF ARCHITECTURE AND ENVIRONMENTAL DESIGN
MOHD FARIZ – 414 VOTES (WON)
MOHD AZWAN – 445 VOTES (WON)
KHAIROL – 367 VOTES
AFIZAN – 380 VOTES

KULLIYYAH OF INFORMATION AND COMMUNICATION TECHNOLOGY
MOHD AZIZAT – 257 VOTES
MOHD HAIRUL ZAIM - 315 VOTES (WON)
SHARIFAH UMMU KALTHUM – 324 VOTES (WON)


Apalah perasaan menjadi calon ye? tak pernah rasa.. sahabat se sekolah aku, 'Alyaa, Hayyi.. pernahlah merasa..kali ni still ada wakil Ex-SHAMS jadi SRC, Kamarol! hehe..mulalah nak bangga ni!

Saat-saat penggerak jentera terasa sangat ringan 'dibahu' sebab dah tak ada 'batu besar' nak kena usung semalam, mesti calon-calon plak rasa bedebuk batu jatuh atas bahu..Mungkin atas seluruh tubuh badan... huhu.. Amanah besar mula digalas. Banyak perngorbanan yang dituntut nanti.. huhu.. Apapun, kita yang telah bersusah payah berusaha memenangkan calon kita, teruslah bersemangat juga membantu mereka MENGISI KEMENANGAN ini. Bagi aku mudah je nak tolong, terus ambil form COMMITTEE SRC dan ISI bila ada buka booth nanti. Tolong secara direct ni lagi mudah! Tak yah la malu-malu nak naik ofis SRC yang tinggi dipuncak awan.. hehe..(aku sebenarnya yang malu sangat nak masuk tu..tak tahu kenapa..tapi lama-lama, banyak kali masuk, tak malu dah la..)

Ok, nak gi GIANT ni..nak cari hadiah untuk pengantin:) Once again, TAHNIAH SEMUA! :)

8 comments:

MofiR said...

x dpt pi tgk orang umum keputusan... huhu
ada kelas ganti la plak...

Dr Kadir said...

salam. pengantin mana lak ni 'ain?

MUHAMMAD ADIB BIN HATIM said...

Isk3.. mcm ku penah lihat result PRK ini.. dgn font yang sama.. tapi di mana ya:P

'izzahUlfah said...

cik Soalhati,

Hua3..mcm makin bulat je cik Ulfah huhuh :p Marrotan ukhra, MABRUK!!!!!

Kadir,

Pengantin tu kawan kami..enta tak kenal hehe :D Kak Hasna Kamilah namanya, ex-UIAM, oghe Klate =)

MofiR said...

kirim salam kat kak hasna n hasben dia...
x dpt nk p daaa...

Cahaya Mata Kemuliaan Agama said...

maaf semua sebab lambat nak respond comments ni..terima kasih kat izzah ulfah yang sampai laa ni duk jadi S/U setia saya..hehehe....

mr pres aka adib, jangan nak perasan ye..saya copy dari mofir tau..lagipun kalau saya copy dr page awakpun, awak patut berterima kasih pada saya dengan membelanja saya kebab pita! sebab saya yang catat jumlah undi tu... kui3.. BERKIRA BETUL! hehehe

MofiR said...

uhuk 2...

dengan ini ana membuat keputusan utk mengumumkan yang sebenarnya...


ana pun copy dari adib... ahaks...

ain (scara x langsung) -> adib -> aku -> ain smula...

x pe, share utk kebaikan... lol

Cahaya Mata Kemuliaan Agama said...

hahahaha... rase dah mula2 mofir copy kat adib sbb adik 1st posting pasal result PRK. papun, beta lah pengasasnya sebab betaaku yang catat jumlah undi n inform kat adib..

***tetap berdegil.... hehehehehe

.I ♥ Khat.




Grab A Button