CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

20 January 2009

Gelombang PRK

Assalamualaikum.
Salam Pilihan Raya Kampus!

PRK dah mula. akupun dah mula jadi burung hantu semula. macam tahu-tahu je penyakit ni PRK dah mula. Sebenarnya dah pulih hari tu. tapi semenjak 3 4 hari nak berpilihan raya ni, dia dah datang semula. setiap malam walau penat macam mana sekalipun, tetap payah nak lelapkan mata. mulalah berjaga sampai jam 4 5 pagi. sunyi sepi waktu tu. rasa nak lepak luar bilik, nak duk tengah court, nak hirup udara paling segar! waktu nilah! tapi nanti terserempak dengan pak gad/ mak gad, pelik plak nanti hehe... kang ada kena bawak pergi 'hospital mental' hehe.

Apapun, aku mengharapkan PRK kali ini berjalan dengan baik. adil. saksama. telus. benar. dan semualah yang positive! Geng-geng yang rancak berkempen juga, aku mengharapkan semangat mereka berterusan! aku mengharapakan kesihatan mereka terjaga. aku mengharapkan mereka tak ponteng kelas(termasuk juga aku). tunjukkan kebijaksanaan kita dalam membahagikan masa time PRK ni. Jangan kerana PRK, nama baik kita tercemar sebab 'selalu' ponteng without MC, tak submit assignment, tak buat presentation dan sebagainya. ingat, jaga nama baik kita :) kekalkan rekod bersih yang ada hehe. Lagipun ni awal sem.... Moga-moga usaha geng-geng semua sebelum dan semasa PRK ini dikira jihad di sisi Allah. Aameen.

** Tak sabar nak tunggu hari Khamis!
**Jumaat inshaAllah akan ke Kelantan Darul Naim!
** Sabtu inshaAllah akan berada di HOME SWEET HOME! BAITI JANNATI hehe..

Salam PRK sekali lagi,
22 JANUARI 2009~ ELECTION!
Gambar kenangan PRK 07/08 :)



3 comments:

MofiR said...

smoga berjaya dalam PRK...
all the best!!!

Salsabila said...

ape yg warna pink dlm bekas tu? menarik nmpknye... hihi~

k.ain,nnt update la keputusan penuh prk uiam ye...

Cahaya Mata Kemuliaan Agama said...

Mofir, kita menang!!!! takbir! jangan lupa sujud syukur :)

salsabila,
tu puding kurma hehe..kak in buat snd tau ;p special utk kempen kaed tahun lepas...

.I ♥ Khat.




Grab A Button