CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

24 December 2008

confuse!

Confuse nak amik Intro to Econs atau Principles of Public Relations. dua2 sesuatu yang baru untuk dipelajari sebab memang bukan under Sociology and Anthropology. Intro to Econs kelas setiap isnin dan rabu jam 11.30pagi-12.50tengahari. Principles of Public Relations plak kelas pada hari yang sama tapi jam 5.30-6.50petang. nak ambil yang mana ni? advisor kata sebaiknya jangan ambil Intro to Econs. walaupun tu subjek level 1, tapi its quite hard bagi kita yang tak pernah belajarpun pasal economics. madam nasihatkan ambil subjek yang boleh relates dengan major aku. hmm... nampaknya Public Relations lah. tapinya......petangnya kelas dia?!! huhu.. subjek tu plak subjek level 3...under Communications. kena istikharah dululah nampaknya... masih ada 2 hari untuk membuat keputusan!

Hari ni plak aku tak berdaya nak jalan ke kelas. bangun pagi, tengok tapak kaki bengkak. terpijak paku semalam masa berkunjung ke rumah generasi. ya Allah..dalam sungguh. sampai habis paku dia masuk. ku menarik keluar paku tersebut perlahan-lahan. alhamdulillah bukan paku karat. paku baru beli! hua hua hua..sakitnya. berdenyut2. hajat nak pergi kelas naik motor pagi ni. Muakhah saya dah bagi saya guna motornya sampai pertengahan january nanti. terima kasih kak! tapinya.... motor tu sangat bermasalah bila nak start pagi... nampaknya kena call abang bengkel dululah...

ok, got to go. ada assignment nak siapkan untuk kelas petang ni. 1st class dah dapat assignment. bagus betul!

2 comments:

SHARIFAH ASIAH said...

K.ain bahaya tu terpijak paku. Confirm ke tak berkarat. Ummi takut besi paku tu tertinggal kat dalam. Baik gi klinik inject.. Takut kena kancing gigi tua nanti. Lain kali hati-hati sikit, jangan gopoh. Jangan dreaming banyak sangat..

Cahaya Mata Kemuliaan Agama said...

kene gitu skali ke ummi?
kalu balik umah ni still sakit, kak in gi la eh...
dok pasal2 kene nasihat doh jangan dreaming..kwang3... x dreaming ummi, ngigau jer :)

.I ♥ Khat.




Grab A Button