CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

23 November 2008

~ KENDURI KAHWIN - 22 NOV 08 ~

Inilah abang dan kak iparku. abang cucu pertama sebelah mak. ini juga merupakan kenduri kahwin pertama sebelah family mak. jadi meriah tak terkatalah. semua excited! :) apapun, Alhamdulillah atas rezeki Tuhan ini... Semoga Allah berkati.



Wan aku yang mengetuai perarakan ni. hehe. sambil berarak sambil berselawat. dari masjid Air Putih lagi kami beratur dan start selawat. belum sampai separuh jalan, geng2 wan semua dah semput. hahaha. lawak sungguh! lepas tu kami senyap sekejap. dah dekat nak sampai rumah pengantin perempuan, kami continue selawat...hehe.. yang bawak hantaranpun kebanyakan geng2 Wan aku. sampai 2kali hantaran terjatuh! maybe sebab geng2 Wan 'veteran2' semuanya. yelah, semua dah pangkat nenek and nyang. hehehe... yang muda2 plak tak nak bawak sebab nak jadi cameraman! termasuklah aku kih3. mulanya janji tiba pukul 3. tapi dalam 2pm tu, hujan sangat lebat. kami semua dah sedih sebab tak boleh nak berarak. doa dipanjatkan kepadaNYA. alhamdulillah, tiba di sana, hujan berhenti! alhamdulillah...

Semoga cinta abadi

putih melepak isteri aku..kui3

ramainya 'wartawan' amik gamba kiter..glamer rase!

meh abang suap sekali..pastu suap sendiri plok. abang nok makan jgk. hehe


Pengantin bersama adik beradiknya yang disayangi ;)

4 comments:

faridmw said...

salam..
semoga berkekalan hungga akhir hayat..

Cahaya Mata Kemuliaan Agama said...

terima kasih farid:)

'izzahUlfah said...

Nice colour! ^_^

Hehe..nanti beta datang, pakai baju purple okkeyy..hihihi :p

Tahniah sekali lagi buat Badi & kak Ira (^_^)V

Cahaya Mata Kemuliaan Agama said...

lawa kan..peach oren..:) sesuailah dengan kedua2 jenis kulit. haha naughty betul! ha, eloklah. dtglah pakai purple. kalau nak meriah lagi campur pink skit. sama ngan warna pagar umah. hahaha

.I ♥ Khat.




Grab A Button