CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

21 January 2011

Si Puteri 'Alyaa & Hayyi

Alhamdulillah, lepas habis kerja semalam, terus ke rumah Puan 'Alyaa sekeluarga. Memang excited sangat nak tengok baby 'Alyaa dan Hayyi:)) Terima kasih Acu Srikandi yang berpeluang turut serta dan angkut aku and Esya♥ Saja bawa Esya sebab lama dah janji dengan 'Alyaa nak bawa Esya gi tengok dia:) Sejak si baby dalam perut ummi dia lagi hehehe~ Akhirnya, tercapai jua hasrat. Oklah, layanlah gambar ni ye:) Gambar bersama Umi 'Alyaa ada juga, tapi hanya untuk koleksi peribadi hehehe~

bagi peluang kat Acu Srikandi layan baby :P
Hensem! Upps..baby girl okey:)
Semangat tak kami? hahaha
wajah2 ibu mithali hahaha
Esya ralit main doll tu..kat umah ada bola & lego je
Melayan sungguh Hayyi karenah si Esya
ni lah papa si puteri baru lahir itu:)
syoknya tidur....
:)
Tok Ummi senyum sampai ke telinga! hehe~ 


Semoga si puteri itu akan membesar dengan sihat. 'Alyaa dan Hayyi jua kudoakan semoga dapat menjadi papa dan umi yang the best! :)

3 comments:

tasha aisha said...

tahniah k alyaa n hayyi.. bdw, sape name puteri syumeill ni?

Nurul 'Izzah said...

hayyi nampak lain, memang betul2 macam ayah baby dah hihi. Awatla Esya tak duk diam, sibuk dengan baby doll aih :p

SoalHati said...

tasha, x de bgtau nama lagi:) esok lusa umum lah tu hehe

izzah, tula..amat terserlah..dia layan esya dari awal sampai hinggalah kami nk balik:)

.I ♥ Khat.




Grab A Button