CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

03 December 2010

Tak Sabar:)




Tak sabarnya nak memulakan hobby baru disamping mencari pendapatan sampingan!:)) Ni lah felt craft hasil tanganku yang pertama. Mula-mula duk fikir nak bagi apa lah yang special sikit kat Esya. Her 1st Birthday! Nak bagi basikal kuda tu, rasa macam kecil lagi. Tapi sekali ada mak saudara dia yang bagi ish ish tak aci! Hehehe..terus dapat idea nak belikan dia baju sejuk. Sebab selalu sangat bawa Esya pergi MM....MM sangatlah sejuk especially kalau masuk bahagian jual-jual makanan tu.. Sampai aku sendiri tak tahan kadang-kadang. So belilah lalu mereka felt craft buat pertama kalinya:) Kain felt ni plak aku terjumpa kat Popular. Ada satu kotak kecik tulisan jepun. Tak faham langsung dia tulis apa(of course! hehe) terus buka kotak tu senyap-senyap..Walaupun ada tertera ''Dilarang Buka!''. Hehe~ Best best best! Tak sabar nak buat lagi! Dah online order dah tadi ngan my sis in law :))

No comments:

.I ♥ Khat.




Grab A Button