CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

18 January 2010

Teruskan doa anda untuk SoalHati

Salam Ulangtahun Kelahiran. Semoga panjang umur, murah rezeki. Moga dalam redha Allah selalu. Ameen ~Sahabat


Happy 25th birthday kak ain sygs! May all your wishes come true and success leads you all the way long. Great to have a sister like you. Allah bless~.^.^ ~KakCik

Sanah helwah ya ukhti.. Sanah helwah ya ummi.. Sanah helwah ya mummy.. Sanah helwah sanah helwah..Sanah helwah ya Ain..hehehe moga berbahagia ke anak cucu =p ~Nabilla :P


Selamat ulangtahun keputrian kandaku yang ke-25. moga: dipanjangkan umur. dimurahkan rezeki. dipermudahkan segala urusan. dikurniakan kesihatan berpanjangan. dilapangkan dada dalam menuntut ilmu. dikurniakan abangnda yang sporting. kuikuikui diberikan kejayaan di dunia dan akhirat. dan yang paling penting, menjadi anak yang solehah, penyejuk perut mak yang mengandungkan dan hati ayah yang mendidik/. sayaaang kak in. he5 ~ Dinda Teha

Happy birthday ain cayunk. Sempena besday ain yang ke 25, kami doakan yang   terbaik buat ain . May Allah bless you. Moga ceria selalu :) -daripada 'Alyaa dan Hayyi- :)

ALANG, SELAMAT HARI LAHIR KE 25! Semoga panjang umur, murah rezeki dan cepat2 bersatu dengan bintang hati..:) ~Angah Yani~

Selamat Harijadi! ~CELCOM

Ain..Happy bufday. Moga ceria dan bahagia selalu (^_~) ~Ada

Sanah Hilwah ya Ukhti. Semoga istiqamah dalam perjuangan. ~Zu Hazmin

Daripada Miqdam b. Ma'di Kariba r.a. sabda Rasulullah saw: '..apabila seseorang mengasihi saudaranya, beritahulah kepadanya bahawa dia mengasihinya..'Hadith Riwayat Abu Daud dan Tarmizi- Selamat Hari Lahir, moga diberkati Allah, dipermudahkan segala urusan ..(^^,) ~Yong

Salam u, happy birthday :) ~ Zaiti



Sanah Helwah bonda=} moga dengan bertambahnya umoq, akan bertambah amalan. Moga diberkati Allah selalu. Sayang sokmo:) Anakndamu yang jauh ~ Farhaini

~Happy 25 birthday! Wishing u happiness around and may be blessed by Allah forever:) ~ Izzah Ulfah




Takaful IKHLAS wish you Happy Birthday and may you have many more blissful years to come~ Takaful Ikhlas

HAPPY BIRTHDAY 2 U..ALWAYS BE SMART IN EVERYTHING U DO..Semoga dipanjangkan usia dan aman sentiasa..No gift by the moment..just relax ~Abahanda

Ain, sorry lambat sangat wish..happy bestday! moga panjang umur dan murah rezeki ~Lee

Camat ayi jadi makngah.. Eca owang paling last ucap. Moga dipanjang umur dan dapat jadi cikgu eca nanti. Cowy, eca takde present nak bagi.Papa eca tak dapat gaji lagi. Kat atas kepala ni papa eca beli masa papa gi key ell. comey tak? ~Papa dan Eca

Hepi bufdey bunda..Sori lambat wish huhu...~ Ummi


Epy besday cyg..Moga epy sokmo..Cowy semalam nak ucap tunggu kul 12 tertidur..hu3. Budget nok wat orang terakhir ucap..hehe ~ Kak Ipar

Dalam 7 keindahan warna pelangi, dalam 7 misteri di dada lautan, dalam 7 keaiban perkara dunia, TUHAN menjadikanmu 1 dihatiku yang TERISTIMEWA SAHABATKU..Ain, selamat hari lahir ke 25=) ~Ila

Ini sms2 yang aku terima semalam..Terima kasih semua..Sangat2lah terharu dibuatnya;) Begitu juga dengan geng2 yang wish kat FB, hajat nak copy juga, tapi tak larat dah huhu~ Terima kasih sekali lagi. Buat my beloved mom, tak apalah lambat wishpun, yang penting mak selalu doakan yang terbaik buat 'Ain. Ucapan mak dihadapan 'Ain tu, agak malu untuk menerimanya kih3 :P Biasa bila tiba birthday, aku diperantauan. Kali ni, memang duduk rumah. Malula sikit bila wish depan2 nih..kui3. Biasa famly sms/call je:)

Semalam aku mengajar tuisyen. Memang kelas tuisyen setiap hari Ahad dan Rabu. Kebetulan plak tarikh lahir aku jatuh pada hari Ahad tahun ni. Budak2 plak excited bebenor tanya D.O.B teacher bila dan siap tulis dalam diari mereka. Ish, serba salah dibuatnya :P
Sungguh, tak mengharapakan apa2 pun..Tapi bila dah dilayan begitu, alhamdulillah, sangat seronok. I'M HAPPY:)




      







Ada apa dengan 25? Biarpun hanya nombor, tapi aku harap aku dapat lakukan sesuatu yang lebih bermakna untuk yang ke 25 ini. Kita tak tahu berapa lama lagi Allah beri kita peluang untuk hidup. Malah, bukan sekadar hidup, tapi merebut kehidupan itu untuk beribadah dan beramal seikhlasnya. Allah masih beri peluang. Peluang untuk aku bertaubat. Ya, bertaubat dari kesilapan2 lalu. Bertaubat dari kejahilan2 lalu. Allah.. besar sugguh kasih sayangMU ya Allah. Masih 'beri' aku bernafas. Masih meminjamkan aku nikmat2MU. Sekalipun diriku penuh dosa padaMU.

Semoga kali ini lebih BERMAKNA dari yang sebelumnya♥

.I ♥ Khat.




Grab A Button