CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.Tetamu Istimewa.

04 June 2009

Debate-DONE!

Hari ni rasa lega sangat. Finally, kami setel jugak debate tu.. Setelah 2 minggu tertangguh. Dah la tak pernah masuk debate, sekali kena debate in english. Uiisshh, tercabar juga diriku. Setelah hampir 3minggu tak de kelas Pop&Soc ni, akhirnya this week kelas start macam biasa + kelas ganti setiap yaumul jumuah hehe~ Takpelah madam, nak buat macam mana kan. Bagus jugak sebab kalau tak aku cuti start Jumaat, tak tahu nak buat apa nanti.. huhu~ jadi bolehlah mengelakkan diri ini daripada dilanda kebosanan.. ecece padahal kelas 3jam je. 9-12tengahari. Ohye, topic debate tadi: "Government should encourage population growth"(i'm from the government side:)

Rasanya kumpulan kami semangat sekali. haha 'perah santan' plak dier.. Bukan apa, kami siap pakai blazer(ada yang pinjam hehe~) siap ada name tag, ada slide show berwarna warni hehe~ Madam kata 10markah each person and the decoration also dikira. So apa lagi, kita deco bersama Soalhati! hehe~ Berapalah markah aku dapat. Tak sabar nak tahu. Best madam ni sebab bila dia nilai setiap orang, dia ada form rtersendiri. Sangat detail. So bila tengok form tu nanti kita tahu specific la kita lack kat mana & bagus kat mana hehehe~ Ohye, brader ada rakam debate kami tadi. Nanti bolehlah aku letak kat sini :) Mesti tergelak sensorang bila tengok nanti...

Oklah, mengantuk sangat. Tapi malas betul nak panjat level 4 Safiyyah tu huhu~ Sekarang ni time solat zohorpun, walaupun dah habis kelas, sangat malas nak balik bilik. Baik solat je kat masjid then lepak kat lab. Laptop pun rosak. Entah bilalah akan pulih. Sabar Bilis ye..Aku juga sangat merindui kamu huhuhu~ Tak sangka kamu sakit begitu sekali. Hopefully dalam minggu ni akan dapat semula Bilis. Tapi tak tahulah kan, orang tengah Muktamar PAS ni, takut busy je dia.. huhu~

Ok, (2kali dah ok) nak balik dah. Assalamualaikum.....

P/S: Lagi 19 Hari Untuk Pulang Ke Rumah Selama-lamanya....♥

No comments:

.I ♥ Khat.




Grab A Button